Valuta:
 België
geavanceerd zoeken

Verzenden & retouren

Verzenden

Wij kunnen uw bestelling plaatsen zowat overal in de wereld via EMS en DHL. De meeste bestellingen op de website geplaatst worden in de regel binnen 48 uur en moet worden in het land waar de koper woont in 5-7 handelsdagen. Echter, als je in de meer landelijke locaties kan leven langer duren. Bestellingen kunnen worden vastgehouden door de douane over de hele wereld, helaas deze vertragingen zijn meestal uit ons management, maar we kunnen ondersteunen in deze zaken aan te bieden.

Terug
Onder 3 redenen voor de terugkeer, we alleen maar erkennen.
1. Verkeerde maat
verzonden 2. Drastisch verkeerde items
3. Defecte artikelen
Als u ontvangt verkeerde artikelen of defecte items, om ons te melden aan de producten van een terugkeer of uitwisseling binnen 1-2 dagen na factuurdatum te zijn. Als je niet te leveren aan ons met een nieuwe snel in kennis, zullen we nooit meer terugkeren of ruilen toestaan ​​je. Zowat alle winst moet worden gemachtigd. Om toestemming om de terugkeer te ontvangen te krijgen, moet u contact opnemen met de klantenservice om informatie terugkeer vergunning te verkrijgen. Alle items moeten worden geleverd in een nieuw, ongedragen, ongewassen staat, samen met. Vrijwel alle originele labels moeten nog worden bevestigd. Als u items zonder toestemming, die wij verwerpen aanvaarding of niet refundable.1 terugkeren. Fysieke schade aan een door de gebruiker oorzaken niet van toepassing op dit beleid. Warm en vriendelijk Opmerking: boot terug naar de beste manier waarop we er sneller kunnen krijgen en dan besluiten dat zo snel mogelijk te garanderen.

Uitwisseling
Als u niet tevreden bent met het product en wil graag ruilen voor 1, dan kunt u contact met ons opnemen met uw ordernummer en tracking nummer. U moet uw items terug te keren voor een terugbetaling (per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor het ontwerp van uw voorkeur. U moet ons een e-mail alvorens terug te keren de items. Alle dingen weer worden mensen gestuurd, moet zijn met aangehechte alle tags in hun oorspronkelijke staat, dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen. Aangetrokken of vuile goederen terug naar u terug. We hebben de kosten van het vervoer in het bijzonder transacties te verzekeren; Zij zijn verantwoordelijk voor de retourzending en in het bijzonder de verzendkosten / handling kosten terug de werkelijke uitgewisselde items schip verantwoordelijk is.