Valuta:
 België
geavanceerd zoeken

Privacy verklaring

Onze winkels belofte beschermt u als u * niet nodig heeft op uw huidige credit card veiligheid te maken op onze website winkel. Als u zich zorgen maakt, neem dan contact met ons op om de veiligheid te bespreken. Alle producten van het bedrijf zal voldoen aan uw verplichtingen uit hoofde van wetten ter bescherming van de klant.

Geselecteerde Customer Service
We hebben ons gericht op het minimaliseren van vervalste transacties via het internet. Als een verdere maatregel, we hebben een geïdentificeerde klantenservice die in contact komen met u voor de toon van de stem herkenning en erkenning wanneer onze veiligheid wedstrijden niet wordt voldaan of als misschien vermoeden dat we elke vorm van misbruik.

bescherming van de klant
Om regels te houden, het aanhouden of het gebruik van onze Gebruiksvoorwaarden en andere overeenkomsten, en om onze website, het pand en de bescherming van onze consumenten of andere mensen en hun nieuwsgierigheid te beschermen, kunnen we mensen en andere accountinformatie te brengen aan het publiek. Deze omvatten het voorkomen van illegale activiteiten zoals frauduleus gedrag, om de financiële risico's, alsmede de uitwisseling van informatie met andere bedrijven en bedrijven zoveel mogelijk te beperken.
Maar natuurlijk, dit betekent niet het individu informatie bevatten openbaar te maken door simpelweg de verkoop, leasing, uitdrukkelijk of andere manieren om zakelijke redenen, de scheiding van de belofte in deze verklaring aan.

We verzamelen informatie over u om twee redenen
Om uw bestelling te bieden en het verwerken van de meest efficiënte programma. De aard van de informatie die wij verzamelen over u bestaat uit: uw naam, uw oplossing, uw telefoonnummer, uw huidige grootte, e-mail deal met, uw leeftijd, uw telefoonnummer en uw geslacht. Houd er rekening mee dat sommige van deze velden zijn optioneel en de informatie net zo, zo, dat biologisch rundvlees bieden onze klanten producten die ze zo effectief mogelijk wordt gebruikt om van te genieten. We zullen nooit gevoelige informatie over u verzamelen zonder uw uitdrukkelijke toestemming. De verzamelde informatie zal waarschijnlijk worden gebruikt om persoonlijk te communiceren en zijn van vrijwel alle aanbiedingen, verkopen of promoties die onze website om de implementatie te leren kennen. We willen allemaal nooit om e-mails te sturen naar een koper, tenzij eerst hun toestemming. Klanten kunnen worden verwijderd uit onze lijsten automatisch Subsciber via e-mail. De automatische proces verwijdert het e-mail adres, zoals we het krijgen. Dit is meestal de belangrijkste e-mailadres of terug te keren e-mailadres.

Controle van uw persoonlijke informatie is
Wij willen dat de gegevens die we met betrekking tot waarin je nauwkeurig te zijn en zo veel als voorheen. De persoonlijke gegevens worden veilig worden gehouden in overeenstemming met onze interne veiligheidsbeleid.

consumenten bijhouden
We maken gebruik van technologie om uw gedragspatronen bezoekers aan onze site om ons te helpen te versnellen het betaalproces voor u, de juiste producten en promoties aan u geleverd, in de vele makkelijk te gebruiken manier.
Dit kan met behulp van een "cookie" die kunnen worden opgeslagen op uw browser. Een "cookie" is vaak een kleine tekst opgeslagen op uw apparaat, die ons helpt om te herkennen wie je bent record. Deze informatie stelt ons in staat op te halen informatie over iemand, dus je hoeft niet opnieuw in te voeren uw eigen details. U kunt meestal veranderen uw internet browser om dit gaat voorkomen. De op deze wijze verzamelde informatie kan worden gebruikt om een ​​persoon te identificeren, als je de instellingen van de browser te veranderen.
Als u nog vragen en / of opmerkingen over de mate van privacy, aarzel dan niet om contact met ons op.
Uw ipadres is: 54.198.169.202    
Copyright © 2018 www.anmvideo.be. Powered by Under Armour online
Under Armour online | Hardlopen Schoenen | womens schoenen | nike free